Open repetitie avond dinsdag 31 oktober


Gezocht: Nieuw (mannelijk) zangtalent!
Hou jij van zingen in een goed gospelkoor met eigen band? Laat jij je niet gauw van de wijs brengen door andere stempartijen, en past jouw stem bij ons Glorify-geluid?
Ga de uitdaging aan! En kom langs op onze open-repetitieavond op dinsdag 31 oktober 2023!
We gaan dit najaar hard aan de slag voor ons komende lustrum. Zo hopen we in april 2024 twee groots opgezette concerten te geven in het theater (daarover later meer…).
Daarom zetten we de hele maand november onze deuren open voor nieuwe leden; Wil jij er samen met ons, na een intensieve periode van hard repeteren, een gaaf feest van maken?
We zijn op zoek naar tenoren, bassen en alten. (We weten ons al rijk met een grote groep sopranen).
Open repetitie
Om te kijken of het iets voor je is; het zingen bij Glorify, nodigen we je van harte uit op onze open repetitie-avond! Je mag gewoon komen kijken en luisteren, of lekker meezingen!
Wanneer?  Dinsdagavond 31 oktober a.s. 20.00u -22.00u (inloop vanaf 19:45u)
Waar?  Dorpshuis de Arne, Radermacherstraat 32 in Arnemuiden
Wie? We zijn vooral op zoek naar mannen: tenoren en bassen en eventueel alten (max. instroom-leeftijd voor vrouwen is momenteel 50.)
Kosten? Zodra je lid wordt van Glorify betaal je €16,- contributie per maand.
Kun je niet komen op de open repetitie avond, en ben je toch nieuwsgierig? Je kan de dinsdagavonden in november nog langskomen en/of lid worden. Neem dan contact op via https://www.gospelkoorglorify.nl/site/informatie-contactformulier/
We zien uit naar je komst! Groetjes Sietske Alblas (voorzitter Glorify)