Lustrumconcerten 30 jaar Glorify in Axel en Middelburg


https://tickets.gospelkoorglorify.nl

Gospelkoor Glorify uit Middelburg bestaat 30 jaar en wil dat vieren met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

Glorify is een interkerkelijk gospelkoor. De zangers en muzikanten komen uit alle hoeken van Zeeland, maar de meesten zijn woonachtig op Walcheren. Het koor telt 55 zingende leden en staat onder leiding van dirigente Elsa Bezuijen. Glorify heeft een eigen 6-koppige band en deze zal tijdens de lustrumconcerten worden aangevuld met diverse gastmuzikanten.

Tijdens de concerten staan enkele nieuwe liederen op het programma, maar ook liederen die het koor in de afgelopen 30 jaar al eens eerder uitvoerde in Middelburg of verder van huis in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk.
Wie het koor eerder aan het werk zag, weet dat de liederen ondersteund worden door prachtige achtergrondbeelden. Over beelden gesproken: Het afgelopen jaar heeft Glorify hard gewerkt aan 2 professionele videoclips. Deze prachtige clips, opgenomen op typische Zeeuwse locaties, zullen tijdens de concerten voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd.

Zaterdag 6 april is Glorify te horen en te zien in Theater de Halle in Axel. Aanvang om 20.00u. Een mooie bijkomstigheid: De Westerscheldetunnel is deze datum tolvrij.
Zaterdag 20 april staat Glorify in de Stadsschouwburg in Middelburg. Aanvang eveneens om 20.00u.

Tickets voor beide concerten zijn te verkrijgen via https://tickets.gospelkoorglorify.nl en kosten 13,50 euro per ticket.