Glorify in Aix-en-Provence

Op uitnodiging van de ‘eglise reformee evangelique’ in Aix-en-Provence, zijn we van 12 tot en met 16 november met ons koor op reis geweest naar het verre Zuid-Frankrijk.
Tijdens ons verblijf in de Provence mochten we op twee verschillende plaatsen concerten geven en op zondagmorgen waren we te gast in het kerkje van Aix.

Terwijl wij op vrijdagavond in Aix-en-Provence nietsvermoedend ons eerste concert gaven, werden er in Parijs vreselijke aanslagen gepleegd. Pas ‘s avonds laat drong het  afschuwelijke nieuws tot ons door.
De volgende dag zijn we ons concert in Lambesc daarom begonnen met een minuut stilte, gevolgd door het lied Total Praise. Wat is er mooier om op dat moment en in dat land te mogen zingen: “Lord I will lift my eyes to the hills, knowing my help is coming from You”

Op zondagmorgen stond de avondmaalsdienst in de kerk van Aix geheel in het teken van de aanslagen in Parijs. Ook nu mochten wij met onze liederen de liefde en troost van God doorgeven aan onze broeders en zusters in Frankrijk. Het heeft velen van ons een aantal kippenvelmomenten bezorgd.

Het is moeilijk om in een klein stukje tekst ons weekend in Frankrijk te beschrijven. We hebben ook veel gelachen, heerlijk gegeten, genoten van het zonnetje, lieve mensen ontmoet en een paar bus-probleempjes overwonnen.
Eén ding is zeker: Dit was een reis om nooit te vergeten!
Gelukkig hebben we de foto’s nog………

DSC_0783 DSC_0774 DSC00094 2015-11-17 23.16.15 DSC00174 DSC00146